Covrigeii Antonio di Vaio – gustarea potrivita in orice context

Covrigeii Antonio di Vaio – gustarea potrivita in orice context

Trebuie sa recunoastem ca cei mai multi oameni sunt impatimiti ai rotaielilor. Daca pana acum mai multi ani gustarile erau luate mai degraba la film sau la diverse iesiri, acum putem vedea oameni pe strada care rontaie la semafor, pe banca in parc sau in statia de autobuz. De asemenea, la orice loc de munca exista colegi care rontaie indiferent ca lucreaza sau sunt in pauza. Practic, nu exista loc in care sa nu vezi pe cineva rontaind.

La prima vedere rontaitul poate parea doar un mod de a-ti potoli foamea, dar o gustare poate face mai mult de atat. Gustarile pot ajuta oamenii sa socializeze pentru ca usureaza interactiunea umana. Cum? Sa te duci la un coleg nou de la job cu pretextul ca vrei sa il oferi covrigei, poate fi inceputul unei conversatii in care sa va cunoasteti si sa aflati mai multe unul despre celalalt. De asemenea, rontaitul este un mod prin care unele persoane se destreseaza si isi iau energia necesara.

Intelegand acest fenomen, brand-ul Antonio di Vaio a creat o gustare sub forma unor covrigei deliciosi sau, asa cum sunt cunoscuti in Italia, taralli. Pentru realizarea acestora sunt folosite materii prime de baza de cea mai buna calitate, inspirate de piloni ai agriculturii din Puglia, Italia: faina, vinul si uleiul de masline. De asemenea, ingredientele folosite precum maslinele, oregano, busuiocul si rosiile, sunt naturale si atent selectionate. Datorita acestora si procesului tehnologic controlat riguros, gama de covrigei Antonio di Vaio sunt o gustare satioasa si sanatoasa, perfecta atat pentru impatimitii rontaielilor, cat si pentru cei care isi doresc sa incerce ceva nou si absolut delicios.

In prezent, covrigeii Antonio di Vaio sunt disponibili in patru variante in functie de mirodeniile cu care sunt asezonati: covrigei clasici cu ulei de masline, covrigei cu ceapa si masline negre, covrigei cu gust de pizza care contin rosii, ceapa si mirodenii, si covrigeii cu ulei de masline si verdeturi. Pentru ca sunt o gustare hranitoare, acestia pot fi o alternativa excelenta la micul dejun sau pot fi o gustare ideala la film, la iesirile cu prietenii, la birou sau la scoala.

Astfel, gama de covrigei Antonio di Vaio reprezinta o gustare ideala indiiferent de ora sau de context, mai ales ca oricine poate avea garantia ca sunt realizati din cele mai bune ingrediente.

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Mona
4
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi
Bucataras.RO

Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

Pentru ca dezghetasem prea multa carne si mi-ati facut pofta pe aici cu niste tocanite, am facut si eu una, mai ales ca aveam...

Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola