Pizza Vegetariana (Un-doi-trei)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pizza Vegetariana (Un-doi-trei)

Ingrediente

  • 300 g aluat de pizza (sau de paine, e aproape acelasi lucru)
  • 100 g Boursin
  • crema de branza cu usturoi si busuioc
  • 1 cartof crud si feliat subtire (de preferat, taiat la mandolina)
  • parmesan, dupa gust (am pus circa 2 linguri)
  • pesto de busuioc 4 linguri
  • mozzarella dupa gust (eu am pus circa 150 g)
  • frunze de spanac sau de kale

Mod de preparare

Ce nume am gasit si eu: wink: : p ..... o pizza foarte buna si usor de preparat

Se intinde aluatul pe tava in care dorim sa coacem pizza. Tava se unge in prealabil cu un strop de ulei sau daca folositi piatra atunci se presara putina faina de malai deasupra pentru a preveni lipirea aluatului de forma. Coacem pe treisferturi aluatul in cuptorul preancalzit. Scoatem crusta si lasam la racit. In timpul asta curatam cartoful, il dam pe cutitul mandolinei pentru a obtine feliute subtiri si uniforme si parjim in ulei, dar numai putin, nu trebuie sa aibe culoarea cartofilor pai prajiti. Scoatem pe un servetel absorbant. Deci, dupa ce s-a racorit sau racit aluatul, depinde de timpul cand vreti sa coaceti pizza, ungeti cu pesto si presarati bucatele mici de branza aromata cu usturoi (Boursin) si busuioc apoi presarati putin parmesan. Deasupra presarati mozzarella si aranjati cartofii prajiti deasupra, presarati din nou mozzarella, rupeti cateva frunze de kale sau de spanac si dati la cuptor pana se topeste branza. Serviti cu placere langa un pahar de vin rosu....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Desert mini-tarte pufoase cu crema de vanilie si capsuni
Bucataras.RO

Desert mini-tarte pufoase cu crema de vanilie si capsuni

Un deliciu, un rasfat dulce!

Desert mini-tarte pufoase cu crema de vanilie si capsuni
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola