Rulada Hochland

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rulada Hochland

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -2 pachete(a 150 g=8 felii) branza topita Hochland, foita;
  • -250g-350 g branza burduf;
  • -1 pachet unt(200 g)
  • -150g-250g sunca, feliata subtire;
  • -1 salata verde;
  • -1/2 ardei rosu (mare), taiat fasii subtiri;
  • -sare;
  • -piper;

Mod de preparare

Se prepara pasta de branza, din unt frecat spuma cu branza de burduf.

Se intinde pe masa de lucru o fasie mai lunga de folie transparenta (alimentara) (eu am folosit 2 fasii de aceeasi lungime, suprapuse aproximativ 7 cm).

Se aseaza feliile de branza topita, (rezultand un patrat sau dreptunghi, dupa dorinta), usor suprapuse pe ambele directii.
Se ung cu cu pasta de branza, aceasta avand si rol de liant, insistind pe imbinari.

Se repartizeaza pe intreaga suprafata frunze de salata, spalate si scurse bine (eu am pus 2 randuri suprapuse), care se ung cu pasta de branza.

Se pun feliile de sunca si din nou se intinde pasta de branza.
Intr-o margine (cea dinspre tine) se aseaza feliile de ardei rosu, apoi se ruleaza strans (atentie la rulare, sa nu se rupa feliile de branza topita), se inchid capetele si se da la rece, in frigider, cel putin 2 ore (eu am lasat-o pana a doua zi).
Se feliaza si se serveste.
Eu folosesc si altfel de felii de branza topita, unele chiar cu sunca, verdeata, smantana, ciuperci, smantana, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post
Varza Calita, de Post

Varza Calita, de Post

Varza Calita, de Post
Burgeri cu Varza de Brussel, Cartofi si Chorizo

Burgeri cu Varza de Brussel, Cartofi si Chorizo

Burgeri cu Varza de Brussel, Cartofi si Chorizo
Cele mai apreciate rețete
Conserva de Peste in Sos Tomat
1
Conserve, muraturi

Conserva de Peste in Sos Tomat

Conserva de Peste in Sos Tomat
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Cornulete cu Nuca II
3
Dulciuri

Cornulete cu Nuca II

Cornulete cu Nuca II
Prajitura cu Mere
5
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Parteneri
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Culinar.RO

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia