Bateti zaharul cu oul, iar cand acesta devine pufos, adaugati uleiul, esenta de vanilie si laptele batut;
Amestecati faina cu scortisoara si sarea;
Adaugati praf de copt peste si stingeti cu zeama de lamaie;
Amestecati inca o data;
Incorporati incet ingredientele lichide peste cele solide;
Adaugati afinele si amestecati bine;
Intr-o tava de cuptor pentru briose adaugati hartii individuale (de copt) pentru briose;
Umpleti locasurile de briose aproape de ¾;
Incingeti cuptorul la 180 de grade si introduceti briosele inauntru pentru cca 20-25 min;
Faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca s-au copt;
Odata coapte, scoateti-le din cuptor si pudrati-le cu zahar pudra.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCu ceva ani in urma gasisem reteta aceasta intr-o carte parca si o copiasem.Zilele trecute am dat peste ea si am zis sa o...
Menemen turcescIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii