Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Urmeaza cacaua si esenta de rom.
Compozitia trebuie sa stea in frigider, acoperita cu folie, minim o ora.
Formam bilute de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar pudra. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta. Dam tava la cuptor, preincalzit la 170 grade, pentru 10-15 minute.
Dupa ce le scoatem, le lasam cateva minute sa se racoreasca in tava.
Sa aveti pofta!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii