Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit, cu ciocolata si untul topit. Se framanta bine pana la o omogenizare perfecta, apoi asezam in strat uniform in tava, presand bine cu dosul unei linguri.
Se mixeaza bine branza cu zaharul pana devine o crema legata si adaugam putin cate putin, piureul de castane. Turnam deasupra biscuitilor si dam la rece cateva ore. Ideal ar fi de seara pana dimineata.
Deasupra cremei de piure se aseaza cateva zmeure coapte, repartizate uniform pe toata suprafata.
Smantana se mixeaza la viteza maxima incorporanad cate putin zaharul pudra. Cand incepe sa se lege, ca o frisca, adaugam zmeura zdrobita sau un pic de sirop, apoi turnam si intindem cu grija deasupra zmeurei de pe stratul de crema de piure. Se mai lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a o taia in patrate.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii