Preparare:
Se amesteca uleiul cu mierea si zaharul. Compozitia pare zaharisita dar nu este nicio problema, se adauga laptele de soia sau cocos si se amesteca bine sa se topeasca zaharul. Separat se amesteca fainile cernute impreuna cu praful ce copt si sarea.
Se adauga peste lichid si se amesteca sa nu faca cocoloase. Fructele se amesteca in compozitie usor, eu am avut mure congelate si erau foarte mari asa ca am preferat sa le pun in cerc peste aluat.
Se pune in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina la 180 grade pentru 35 min.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.
Este delicioasa si pufoasa ca un fulg se simte si gustul de miere intr-un cuvant yammy ....
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-o zi, ma uitam la emisiunea Neatza si am vazut aceasta reteta pregatita de Vladutz! M-a incantat foarte mult cum a...
Piept de pui cu gogosari in sosCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii