Freacam galbenusurile cu sarea pana devin spuma. Turnam uleiul cate putin si mixam,
Adaugam faina, amestecand usor sa nu dea inapoi.
Batem albusurile spuma cu zaharul si le includem in aluat.
Ungem tava cu unt din abundenta, turnam compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit.
Budinca se prepara din lapte şi 40 g zahar, cand s-a racit o amestecam usor cu frisca batuta si o intindem pe tarta.
Asezam fructele.
Pregatim pliculetul de gelatina tort-gelee cu zeama de compot sau un suc de portocale, si cu lingura turnam cu grija sa avem fructele acoperite.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm vazut pe site acest gen de pizza si m-a incantat in special blatul unde se imbina malaiul cu faina.
Pizza CalzoneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii