Taiati pieptul / pulpele de pui / carnea in felii potrivite, mai subtiri si uscati-le cu servetele absorbante.
* Daca se pregateste din piept de pui, feliile taiate de marime si grosime potrivita, nu mai trebuie batute.
Separat, transformati ceapa in piure (trecuta prin razatoarea fina), apoi amestecati-o (inclusiv zeama de la ceapa) cu zeama de lamaie si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Ungeti bine carnea cu acesta marinada, pe toate fetele.
Lasati-o la marinat pentru cel putin 4 ore, in frigider, dar cel mai bine de pe ozi pe alta (cu cat carnea sta mai mult cu atat devine mai gustoasa).
Pregatiti 3 boluri: in unul puneti pesmetul amestecat cu scortisoara, in altul bateti bine ouale cu laptele si in ultimul faina.
Treceti pe rand carnea cu ceapa pe ea prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Prajiti in uleiul bine incins, la foc moderat, pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Scoateti pe servetele absorbante.
Serviti cat sunt calde. Puteti alatura cartofi prajiti, orez sau garnitura preferata si o salata.
Sunt la fel de bune si reci.
Daca va plac legumele, atunci si acest preparat o sa va placa. Este o reteta simpla, pregatita din cateva legume si un sos...
Ratatouille de legumeCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii