Taiati in felii rotunde sau pai / bastonase morcovii curatati. Daca morcovii sunt mici, curatati-i si lasati-i intregi.
Puneti-i cca 15 min la fiert in supa de legume / pui (ori in apa clocotita, impreuna cu cubul de supa concentrata de legume) la care adaugati si ceapa intreaga. Lasati pana ce morcovii sunt facuti.
Scurgeti. Lasati morcovii in asteptare, iar supa folositi-o la un alt preparat.
Curatati arpagicul conform acestor instructiuni.
Separat, inabusiti putin ciupercile in uleiul incins, apoi adaugati arpagicul curatat.
Lasati cca 15 min, la foc mic sau pana ce apa din ciuperci s-a evaporat, iar acestea si arpagicul sunt facute, amestecand ocazional.
La final, adaugati morcovii fierti, lasati pe foc inca 2- 3 min, condimentati cu sare, piper dupa gust si aromati cu ½ din patrunjelul verde.
Serviti cat este calda, simplu- ca o mancare in sine- presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.
Puteti, la fel de bine, sa-i alaturati un orez natur si un sos de hrean sau poate constitui garnitura perfecta la o friptura ori un rasol.
Colorata, usor dulceaga si aromata…a fost garnitura perfecta pentru o friptura la cuptor.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii