Pune ardeiul capia la copt, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropeste-I cu putin ulei de masline si lasa-i la cuptor pana incepe sa se umfle coaja. Intoarce-i din cand in cand.
Intre timp toaca marunt ceapa si usturoiul. Curata cartofii taie-i in patru pe lungime.
Cand sunt gata ardeii, pune-i intr-un bol si acopera-i cu folie alimentara. Lasa-I 15 minute si apoi se vor curata foarte usot. Taie-I cubulete.
Pune putin ulei intr-o tigaie si cand s-a incins adauga carnea de pui si rumeneste-o usor pe toate partile. Pune-o intai cu partea cu pielita Adauga sare si piper si boia de ardei dulce. Adauga apoi ceapa si usturoiul si lasa-le sa se inmoaie putin, apoi muta totul in vasul pentru cuptor. pune si ardeiul copt taiat cubulete.
Pune apoi morcovii si cartofii, condimenteza din nou cu sare si piper, adauga crengutele de cimbru si foile de dafin si o cana cu apa calda. Pune capacul si lasa sa fiarba inabusit, in cuptor, cam 40 de minute.
Cand mancarea este aproape gata, nu mai trebuie decat sa adaugi sucul de rosii si sa mai lasi inca 10 minute la cuptor.
La final presara verdeata tocata deasupra si e gata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO prajiturica perfecta pentru ai pacali pe cei mici . Este fara zahar, fara faina si nu e foarte dulce.
Prajitura cu dovleacEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii