Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute. Spre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile. Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Pofta buna!
Cred ca reteta e originala din Anglia, dar eu am gasit-o intr-o carte de bucate greceasca...diferente prea mari nu sunt, dar...
Tort FudgeO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii