Am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.
Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.
Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.
Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.
Se serveste cald alaturi de o mamaliguta, piure sau o salata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu ascund faptul ca am fost extrem de entuziasmata de aceasta provocare, acest concurs. Mie mi se pare de senzatie, in...
Bulzul GodinaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii