Caras la Cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Caras la Cuptor

Ingrediente

  • 2 kg caras
  • 3 cepe potrivite
  • 150 ml ulei
  • 100 ml otet
  • apa cat sa ajunga la jumatatea pestelui
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • piper
  • sare si rozmarin dupa gust

Mod de preparare

Mod preparare:
Pestele se curata bine de solzi si intestine, dupa care se spala bine. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se aseaza in tava. Peste acesta se pune rozmarinul, foile de dafin si boabele de piper.
Ceapa se taie julien si se adauga peste peste. Tot acum se pune, uleiul, otetul si apa. Pestele se pune la cuptor la foc potrivit, pana cand isi formeaza o usoara crusta. Cand si-a format crusta se intoarce cu grija pe partea cealalta si se acopera tava cu o folie de aluminiu. Se lasa aproximativ 15 minute cu folia, dupa care se da jos si se lasa sa se formeze o alta crusta. Atentie: Daca mai este nevoie de apa se mai adauga!!!
Cand este gata se serveste cald langa garnitura dorita. Eu am servit langa un piure de post cu ciuperci si busuioc:

http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piure_cu_ciuperci_de_post-13275/

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Prajitura Fanta
4
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
5
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Parteneri
Desert tort de post cu ciocolata si piersici-reteta nr 800
Bucataras.RO

Desert tort de post cu ciocolata si piersici-reteta nr 800

Pentru ca implinesc 800 de retete trebuia sa sarbatoresc cu un tort. Unul de post, cu gust intens de ciocolata si aroma de...

Desert tort de post cu ciocolata si piersici-reteta nr 800
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!