Turtele cu ceapa verde sunt preparate traditionale, constand in aluat subtire si fraged, presarat cu bucati delicate de ceapa...
Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapidaPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertO reteta traditionala si reconfortanta, in care delicioasele mere se impletesc cu un aluat fin, preparat cu grija in propria...
Strudel cu mere din aluat de casa - fin si delicatO reteta inovatoare si simpla pentru un cozonac delicios si pufos, in care gustul bogat al nucilor se imbina armonios cu...
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao - simplu de facutSaratelele cu branza sarata sunt gustari delicioase si crocante, perfecte pentru a satisface pofta de sarat si de gust...
Saratele cu branza sarata - gustarea perfectaBudinca de paste cu branza dulce este o delicatesa cu o textura cremoasa si un gust dulceag, perfecta pentru a rasfata...
Budinca de paste cu branza dulcePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRetete de vara O reteta de te lingi pe degete! Sa o incercati
Spaghete cu vongole si crevetiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj