Lasati aluatul foietaj la dezghetat.
Taiati-l pe latura lunga in fasii de cca. 3, 5 cm latime, iar feliile de salam in doua.
Asezati cate 3 jumatati de salam pe fiecare fasie.
Rulati si sigilati capatul umezind aluatul cu putina apa.
Asezati in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungeti cu galbenus usor batut (optional) si presarati putina sare.
Dati la cuptorul incins, pentru cca. 20- 25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti cat este cald, dar este la fel de bun si rece.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru că azi sunt Sfinţii Trei Ierarhi, am găsit un motiv bun să-l sărbătorim pe tata (Vasile). Îmi place să...
Desert Duo de ciocolataCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii