Ajutor, din nou ... Taiere blat in forma de floricica

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Mesajde alina_i » 26/05/2011 11:25

E tare frumos =D>
Mie nu mi se pare ca are forma de steluta!
Raul este un bine prost inteles.

www.pasiunilealinei.blogspot.com

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 26/05/2011 07:20

E dragut tortul tau =D> =D> .....are forma de floricica, dar daca tot mi=-ai spus idea ta cu steluta, parca are si forma de steluta....data viitoare sa nu mai faci decuparile dintre petale asa de adanci si nu iti va mai iesi sub forma de " steluta" asa cum vezi tu....mie imi place tortul si daca nu pronuntati cuvantul "steluta" ramaneam la gandul floricelei :P :hug: :pup:

Avatar utilizator
black_sweet_crush
Bucatar
Mesaje: 949
Membru din: 23/03/2007 11:23
Localitate: Din Bucuresti-in Dublin

Mesajde black_sweet_crush » 27/05/2011 10:56

da, pacat ca nu a fost apreciat de mama sarbatoritei :( . A zis ca ''ce, ea a comandat deja tort ca doar e ma-sa, nu mai avea nevoie de inca unul''..Pacat, ca eu l-am facut cu mult drag pt fetita (parintii ei sunt despartiti iar tatal sta cu noi, prietenul nostru si o mai atucea pe pitica pe la noi in fiecare week-end, din partea lui am mers la petrecere...)
De-atunci nu am mai mers la nici o petrecere la care ne-a invitat ea...Nu e frumos sa fii nesimtit..

Avatar utilizator
laughylau
Bucatar in devenire
Mesaje: 303
Membru din: 23/08/2011 08:17
Localitate: Copenhaga
Contact:

*

Mesajde laughylau » 06/09/2011 10:22

Am incercat cu un blat simplu ( 3 oua,3 linguri apa, 6 linguri zahar, 6 linguri faina)
dupa ce s-a racit putin, inca fiind moale ( se tine sub un prosop textil), se taie foarte usor cu o foarfeca mai mare dupa un sablon de hartie sau carton.
:)

cutesuzy
Incepator
Mesaje: 38
Membru din: 19/09/2010 09:44

Mesajde cutesuzy » 21/09/2011 03:14

Suna bine reteta. weed-endul acesta o s-a incerc.:) Merci!


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori