Castravetii - Muraturile in general

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
octavian
Moderator
Mesaje: 213
Membru din: 25/06/2005 10:07
Localitate: iasi
Contact:

Castravetii - Muraturile in general

Mesajde octavian » 18/09/2005 02:27

ca tot incepe sezonul cred ca ar trebui ceva sfaturi...

din cate imi aduc aminte castravetii cei mai buni sunt cei "tineri" iar ptr gust un pic de otet face foarte bine la pastrarea pe termen lung

pentru celelalte delicatese mai stiti ceva ...

p.s. mama pune conopida la murata si e divina. o sa revin cu detalii dupa ce trec pe acasa ;)

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 19/09/2005 10:27

Da, conopida e exceptionala.
Cea ne murata merge cu cascaval si la cuptor iar cea murata cu absoult orice:)


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori