Creme de tort/prajitura

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alinapassions
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 19/03/2013 10:17
Contact:

Buna ziua, bine v-am descoperit!

Mesajde alinapassions » 19/03/2013 10:44

Ma bucur sa gasesc un site care imi atrage atat de mult atentia. Se pare ca am gasit in sfarsit ceea ce cauta. Retete, forum, mancare si dulciuri totul la un loc. Sper sa fac fata si sa fiu un membru activ, chiar daca ma pricep doar la cofetarie. Poate cu putin ajutor de aici, ma voi bucura de acum inainte si de mancare mai buna, nu doar de dulciuri bune.
Epigrama unui ospatar:
Eu ţi-am cerut friptură mai prăjită,
Iar tu mi-ai dat răspunsul: Bine, vită.
Acum sunt nevoit să ţi-o... Întorc
Căci eu strigasem după tine: porc!

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Re: Buna ziua, bine v-am descoperit!

Mesajde lucia_bp » 19/03/2013 06:53

alinapassions scrie:Ma bucur sa gasesc un site care imi atrage atat de mult atentia. Se pare ca am gasit in sfarsit ceea ce cauta. Retete, forum, mancare si dulciuri totul la un loc. Sper sa fac fata si sa fiu un membru activ, chiar daca ma pricep doar la cofetarie. Poate cu putin ajutor de aici, ma voi bucura de acum inainte si de mancare mai buna, nu doar de dulciuri bune.


Alinapassions bine ai venit :!: :flower: :flower: :flower:

Noi speram sa ne incanti cu retetele tale :peace: Le asteptam cu mare interes :!:

Cat despre mancare, nici o grija...gatim impreuna :!: Crezi ca noi ne-am nascut invatate :D

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

alexaioana
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 20/11/2014 11:03

Suna delicios

Mesajde alexaioana » 20/11/2014 11:12

O sa incerc si eu sa fac o astfel de prajitura sper sa imi iasa ca deja mi-a lasat gura apa!

mirceap
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 17/03/2015 07:42
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesajde mirceap » 17/03/2015 07:50

vero scrie:-reteta e luata de pe culinar.ro si adaptata

Crema capuccino:

-250 g branza de vaci
-1 galbenus
-3 plicuri capucino de care doriti voi
-150 ml apa
-400 g frisca batuta
- 12 folii de gelatina sau 2 plicuri granule
-1 cioco milka sau altceva de calitate

Se amesteca 250 g branza de vaci cu un galbenus. Se adauga 3 plicuri de cappucino dizolvate in 150 ml apa. Se amesteca bine. Separat se fac 400 g frisca. Se pun la inmuiat 12 foli de gelatina (20g) sau 2 plicuri granule. Se topesc apoi pe baie de abur. Se inglobeaza in crema de branza. La sfarsit se adauga frisca. Apoi 1/2 ciocolata Milka cu lapte data pe razatoarea mare.
Se pune un inel in jurul tortului. Se toarna crema. Se da la frigider 4-5 ore, e bine sa steie de pe o zi alta.


Am deja testat reteta ta foarte bune,multumesc.


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori