cum se utilizeaza gelul neutru

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

incepatorul
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 02/03/2012 09:19

cum se utilizeaza gelul neutru

Mesajde incepatorul » 02/03/2012 09:36

Nu stiu cum se utilizeaza gelul neutru in ornarea prajiturilor si torturilor.
Am incercat sa aplic gelul pe o foaie de napolitana cu fotografie si mi s-a incretit. Sunt suparat :cry: Ma poate ajuta cineva cu un sfat practic? :o Multumesc.

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 02/03/2012 10:40

Ce e ala gel neutru???


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori