Ghici ciuperca ce-i ???

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 14/11/2011 10:37

pupi scrie:Iulia, nu stiu la ce se folosesc acolo la voi, dar am vazut aici , pe la unele restaurante, chestii din astea si toate aveau suporturile astea gen al tau , calde, si pe ele se puneau farfurioarele cu sosurile in care imbibai mancarurile gatite la wok sau pe gratar /plita ,chiar sub ochii tai,.....nu stiu daca aveti in R astfel de restaurante....eu acolo am vazut asa ceva :hug:

Am inteles perfect de prima data. Dar unde sa le pui in casa? Nu in restaurant ci in casa? Ca pe fata de masa nu se pot pune, sunt grosolane, rugoase si lasa culoare. Poate pe fundu' ala de lemn care pivoteaza de-si ia fiecare din sosul care-i convine.

In orice caz, nu cred ca era cazul ca acele vasisoare sa fie vandute cu suportul asta care neavand un 'ceva' de care sa-l apuci, ceva, o tava sau alt suport =)) ...pe care sa stea pe masa...

Eh, mi-l pun fierbinte, intr-o fatza de perna si-mi fac cataplasma la burtica, cum ne puneau bunicii capac fierbinte cand aveam crampe :P :P :P

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 14/11/2011 10:41

Stone therapy :P :P o idee grozava....daca ai si ulei de lavanda sa il incalzesti sa ai si aroma necesara ( mirosul) este perfect....uite link aiic



http://www.google.com/search?q=stone+th ... d=0CHAQsAQ

cartederetete.ro
Bucatar
Mesaje: 983
Membru din: 15/02/2011 12:06
Localitate: M-Ciuc
Contact:

Mesajde cartederetete.ro » 15/11/2011 12:31

"Eh, mi-l pun fierbinte, intr-o fatza de perna si-mi fac cataplasma la burtica, cum ne puneau bunicii capac fierbinte cand aveam crampe" =)) =)) =))
si farfuriile o fi acoperitori de urechi? :P :P :P
http://cartederetete.ro

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 15/11/2011 12:34

mitinita scrie:"Eh, mi-l pun fierbinte, intr-o fatza de perna si-mi fac cataplasma la burtica, cum ne puneau bunicii capac fierbinte cand aveam crampe" =)) =)) =))
si farfuriile o fi acoperitori de urechi? :P :P :P

Nope! Farfuriile vor fi menite, conform designului lor, la meditatie transcedentala (ajung in Nirvana si nu la mancat ciupercarii pizzate :lol: )


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori