Hai sa vorbim 5 minute ...

Discutii libere pe orice tema

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
kia
Moderator
Mesaje: 314
Membru din: 12/01/2006 11:39
Localitate: hunedoara

Mesajde kia » 08/02/2006 12:35

:D cred ca aparatul e de vina :D :wink: ca eu eram lesinata :roll: cit despre sprincene,e foarte usor de obtinut o forma de-asta, chiar daca pare imposibil...dureaza un pic dar se rezolva!e un mic truc si foarte usor de realizat.. :wink:

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 08/02/2006 12:40

Poi spune trucul ca sunt interesata! :clipocit:

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 08/02/2006 12:48

Vreau si eu ca n-am mai iesit din casa de o luna si de atunci nici nu m-am mai pensat si ar cam fi cazul :blushing:

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 23/02/2006 06:58

adinush, ce faci tu in casa de o luna?? :shock: :o

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 23/02/2006 09:58

aaaa...in fata calculatorului,muncind? :idea:

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 23/02/2006 12:05

Hai sa va zic eu cum obtinem o spranceana ideala...

Lungimea optima a sprancenei o stabilim in felul urmator: vom folosi un creion sau o coada de pensula pe care o vom pune vertical pe fata astfel incat sa atingem laterala narii nasului. Din punctul in care - vertical fiind - creionul atinge spranceana vom pensa tot ceea ce ramane in afara creionului spre cealalta spranceana. Se va aseza creionul oblic pe fata, de la nara spre tampla si astfel tot ce v-a ramane in afara arcului de cerc deschis de creion, v-a fi pensat. Grosimea sprancenelor ramane la latitudinea fiecareiea ... dar in general e bine dupa cum e in voga! 8)

:hug:

Avatar utilizator
lili777
Bucatar in devenire
Mesaje: 661
Membru din: 30/12/2005 01:59
Localitate: Germania

Mesajde lili777 » 23/02/2006 12:43

Merci Nally pentru truc...tre sa ma mai uit in oglinda macar din cind in cind...caci de cind cu nemtii ashtia m-am cam ignorat...dar cit de mult admir femeile care au timp pentru ele shi-s mereu la 4 ace!!!!Mare cucoana lenea asta!!!!! :blushing:

Kia, ne spui trucul pentru sprincene perfecte :clipocit: ?Pentru a reushi o astfel de forma trebuie sa ai sprincene destul de lungi, nu?Imi place tare mult forma sprincenelor tale!!!
liliana

Avatar utilizator
kia
Moderator
Mesaje: 314
Membru din: 12/01/2006 11:39
Localitate: hunedoara

Mesajde kia » 23/02/2006 03:59

:) pai m-a ajutat Nally ca eu apuc prea rar pe la voi,si v-a dat raspunsul!!stie ea ce stie!! :pup: :hug:
am o intrebare ptr.Lili,spune-mi te rog in germana cum se numeste condimentul ''curcuma''?mersisc!!
:hug:

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 23/02/2006 05:57

Nu degeaba ai luat tu nota f. buna....Specialistu-i specialist :D Multuniri Nally

Avatar utilizator
lili777
Bucatar in devenire
Mesaje: 661
Membru din: 30/12/2005 01:59
Localitate: Germania

Mesajde lili777 » 23/02/2006 08:10

Kurkuma ii zic shi in nemtii...cel putin asha spun dictionarele...
liliana


Înapoi la “Zona libera”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori