Meniul meu de nunta

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 19/04/2007 12:28

ai dreptate .. au dungile invers =)) =))

uite unii care seamana mai mult : garganelli

Imagine

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 19/04/2007 02:32

acum imi amintesc, si mama le zicea asa, dar n-am stiut eu sa citesc, de aia nu m-am prins din prima; se pronunta "cigo" cu "o" ardelenesc ca la "no" :D

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 19/04/2007 02:42

am sunat-o si pe mama acum ca am cam finalizat meniul cu voi si surprinzator i-a placut tot, decat ca a zis si ea ca e cam multa mancare.

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 19/04/2007 03:07

eu prefer levesa cu fidea cu ou sau eventual cu galuste de gris...cu pasta asa mare nu place la mine(mofturoasa is doamne)
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 19/04/2007 04:41

ia uite cine carcoteste prima =))

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 19/04/2007 07:43

:hug: Angelique nu sunt mari daca cine le face e priceputa si le face maruntele =)) :pup:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 19/04/2007 08:30

pe mine ma intereseaza cu ce unealta se fac ca sa iasa asa dungate si cilindrice???? pt garganelli exista ceva special ....

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 19/04/2007 08:45

Crista nu le prea am cu denumirile in maghiara este cu siguranta orso = cred ca e fus in romana si cu acesta cu vf, se ia patratele de aluat intins de taietei, si se rasucesc pe spata .

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 20/04/2007 07:31

asa se fac si astia din ultima poza ( garganelli ) ... ce mica e lumea 8)

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 20/04/2007 07:41

Ioana scrie:ia uite cine carcoteste prima =))

io ce-ti zic,fa cum vrea inima ta ca greu ii sa-i impaci pe toti! :P
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori