Mult must. Ce se poate face din el?

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 09/10/2011 11:30

Tare mult mi-e pofta de un pahar cu must proaspat... :buuun: :buuun: :buuun:
Nici nu mai tin minte de citi ani nu am mai baut.... :x :x :x

Avatar utilizator
laughylau
Bucatar in devenire
Mesaje: 303
Membru din: 23/08/2011 08:17
Localitate: Copenhaga
Contact:

Mesajde laughylau » 10/10/2011 06:18

mitinita:

:hug: daa.... click...
am trimis azi-vara reteta si chiar in numarul urmator am fost dezamagita de insuccesul meu...dar, trecand din intamplare pe la un chiosc de ziare ca sa imi cumpar o alta revista am zarit-o si pe click pofta buna. a fost un noroc imens, caci nu aveam de gand sa rasfoiesc revista integral, dar s-a nimerit exact pagina cu mine sa o vad.

ce m-am bucurat cand am vazut! :vis:


:hug: :hug: :hug:

Danieluta, poate ai putea sa iti faci diste must acasa cu struguri cumparati.
la un storcator de fructe, sau zdrobiti cu un instrument de zdrobit cartofi pt piure iar apoi prin tifon sa ii scurgi.... sau prin masina de rosii pt bulion.


:hug:
Laura


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori