resturi de mancare

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

salomita
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 22/04/2012 12:07

resturi de mancare

Mesajde salomita » 22/04/2012 12:26

eu cu resturile de paine le usuc si fac o supa-crema din cartofi, telina, ceapa, morcovi, vegeta sau cuba de pui, patrunjel , la sfarsit pun smantana si se mananca cu resturile de paine care se numesc crutoane este Un deliciu. Cu mancarurile preparate de ex. Orez, gulas, se pot face a doua zi ciorbe adaugand apa, vegeta si ce mai trebuie

Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori