Buna ziua! Imi place mult sa trebaluiesc prin bucatarie! De exemplu, mancare, ca sa nu o risipim o pastram la rece pana se termina. Mereu incercam ca pe langa supa, sa incercam sa facem felul doi mai diversificat, ca sa nu mancam acelas lucru cateva zile!
Painea ce nu o mai folosim, o uscam si o utilizam ca pesmet sau crutoane, iar legumele ce mi-au ramas nefolosite, de exemplu, in aceasta perioada, le folosesc pentru muraturi. Mereu am fost crescuta in familie cu ideea ca trebuie sa consuman tot, deoarece exista in lumea aceasta copii care nu au ce manca!
Sa va impartasesc cum reusesc sa nu fac risipa!
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 1
- Membru din: 14/10/2015 07:08
Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori