Tort de ciocolata acoperit cu fondant

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 24/09/2007 11:26

Imi place crema :buuun: si cum l-ai ornat. Brava,Roxana ! =D>

Avatar utilizator
Mona S P
Bucatar de elita
Mesaje: 2076
Membru din: 17/11/2006 11:28
Localitate: Galati - Romania

Mesajde Mona S P » 24/09/2007 11:58

acum inteleg :D de ce ai probleme cu "soricelul" tau :pup: ,in privinta mancarii :wink: ...cu asemenea torturi :roll: care te face sa-ti lase gura apa numai uitandu-te la ele :buuun: :buuun:

foarte frumos sunt realizate torturile =D> =D> si pentru mine(vorbesc in numele meu :lol: )migaloase...nu am lucrat cu pasta de zahar si poate de aceea mi se pare mai greu de realizat asemenea decoratiuni...cred ca nici nu le-as manca stiind cat de mult m-am straduit sa le fac :wink:

sincere felicitari =D> =D> pentru rabdarea cu care le decorezi :pup: :hug: :flower:

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 01/10/2007 12:24

Asta e prima mea comanda oficiala. O prietena mi-a cerut sa fac tortul asta pt. un baietel care isi serbeaza azi ziua si ea a promis ca aduce tortul. Tema - chimie, experimente, eprubete, cercetator, ceva in genul asta. e de ciocolata cu crema ganache semi-amaruie si zmeura.
Fişiere ataşate
tort chemistry 4.jpg
tort chemistry 4.jpg (22.67 KiB) Vizualizat de 5171 ori
tort chemistry 3.jpg
tort chemistry 3.jpg (23.26 KiB) Vizualizat de 5171 ori
tort chemistry 1.jpg
tort chemistry 1.jpg (23.29 KiB) Vizualizat de 5171 ori

Avatar utilizator
maria MIHULESCU
Bucatar de elita
Mesaje: 2404
Membru din: 03/09/2006 01:53
Localitate: Valencia

Mesajde maria MIHULESCU » 01/10/2007 01:16

=D> =D> =D> Bravo Roxana, e foarte frumos. Tare mi-ar place sa vad fata sarbatoritului cand il vede :roll:

Simona3
Bucatar
Mesaje: 1160
Membru din: 13/02/2007 09:27
Localitate: California

Mesajde Simona3 » 01/10/2007 10:17

Roxana, esti nemaipomenita! Felicitari!
Sa stii ca ma supar rau de tot daca nu planuim un weekend in care facem numai torturi impreuna cu copiii!

:love: :hug: :flower:

stefanuta
Bucatar in devenire
Mesaje: 327
Membru din: 25/04/2007 04:10
Localitate: MILANO

Mesajde stefanuta » 01/10/2007 02:54

Superrr tortuletul =D> ,eu una nu prea am talent la decorat :badday:

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 01/10/2007 03:44

Superb tortul! =D> =D> Ce rabdare ai Roxana,esti maestra in decorul torturilor.
Felicitari! :flower:

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 01/10/2007 05:02

De ciocolata cu crema ganache ? Pai trebuie sa fie o nebunie :buuun: :buuun: :buuun: :buuun: :buuun: :buuun: , sa nu mai zic de decor!

P.S. reteta ta de crema ganche care este? (a mea 200g ciocolata fondanta, 200 g frisca lichida si 50 g unt!)

Avatar utilizator
Talida
Incepator
Mesaje: 188
Membru din: 19/10/2006 07:03
Localitate: Cluj

Mesajde Talida » 01/10/2007 05:14

Roxana ti-a iesit minunat tortul. Mii de felicitari pentru prima comanda si la cat mai multe. Sunt sigura ca dupa acesta vor fi si mai multe.

Avatar utilizator
alexia291101
Bucatar in devenire
Mesaje: 330
Membru din: 21/02/2006 01:34
Localitate: Spania

Mesajde alexia291101 » 02/10/2007 11:31

dragelor vreau sa fac un tort cu fondant si am o nelamurire. Daca il umplu cu crema si il acopar cu fondant unde se atinge fondantul cu crema nu se topeste? Cu cit timp inainte de a-l prezenta ar trebui sa-l ornez ca sa nu se moaie fondantul de pe deasupra? cred ca ati inteles ce vreau sa zic.
Iulia Cristina


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori