Trebuie sa parcurgem cativa pasi simpli.
Pentru a putea posta o reteta e necesar sa aveti cont pe forum si sa fiti logati.
Pozele ce urmeaza a fi incarcate trebuie sa aiba dimensiunea maxima de 500KB sau mai pe intelesul tuturor trebuie sa aiba o latime de maxim 700 pixeli si format .jpg.
Intotdeauna incarcam pozele in ordine inversa de cum am preparat reteta. Adica, incepem mai intai cu produsul final si mergem cu etapele de la final spre inceput (ma refer la poze) pana ajungem sa incarcam ultima poza care va fi cea cu ingredientele necesare retetei.
Pasii ce trebuie urmati in cazul in care dorim sa postam o reteta cu imagini sunt :
Pas 1. Intram in forum, dupa ce ne-am logat, dand click pe optiunea FORUM
Pas 2. Alegem sectiunea unde dorim sa postam reteta ( ex. Retete Ilustrate - Mancaruri ) si dam click pe aceasta. Se va deschide o pagina unde gasim retete postate de catre membrii forumului .
Pas 3. Pentru a putea posta trebuie sa dam click pe casuta din dreapta noastra ce contine mesajul "Creeaza un nou subiect"
Pas 4. Se deschide pagina unde vom scrie titlul retetei la "Titlul mesajului" , ingredientele si prepararea la "Corpul mesajului"
Pas 5. Dupa ce am scris reteta dupa explicatiile de mai sus cu ajutorul mouse-ului mergem in pagina mai jos pana dam de " Formular de adaugare"
Pas 6. In Formularul de adaugare avem posibilitatea de a adauga la reteta scrisa imaginile din timpul prepararii sau cu produsul final.
Dam click pe Browse si se va deschide o fereastra File Upload de unde putem selecta din calculatorul nostru imaginea dorita .
Pas 7. Am gasit imaginea , o selectam si apoi dam click pe Open si astfel imaginea va aparea in casuta "Nume fisier " din formularul de adaugare
Pas 8. Dam click pe optiunea "Adauga atasament" si poza apare la" Atasamente trimise " deci poza este incarcata .
Pas 8 a . Daca dorim sa incarcam mai multe imagini repetam din nou pasul 6 , pasul 7 si apoi pasul 8 .
Pas 9. Dupa ce am terminat de incarcat toate imaginile la subsolul paginii avem optiunea "Trimite Mesaj" dam click pe aceasta optiune si reteta cu imaginile atasate vor aparea in Forum.
Dupa ce ati trimis mesajul va aparea un mesaj Informatii care va instiinteaza ca mesajul a fost introdus cu succes.
Daca doriti sa vedeti mesajul postat aveti optiunea "Apasati aici pentru a vizualiza mesajul". Optand pentru aceasta veti putea vizualiza reteta trimisa de dumneavoastra pe forum. Daca nu doriti sa o vizualizati, alegeti optiunea "Apasati aici pentru a reveni la forum"
Tutorial: Postare Reteta cu Imagini pe Forum
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, Moderatori
Tutorial: Postare Reteta cu Imagini pe Forum
- Fişiere ataşate
-
- pas 7
- poza apare la nume fisier.jpg (69.27 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- pas 6
- selectare imagine 4.jpg (73.15 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- pas 6
- clik Browse.jpg (67.36 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- pas 5
- formular de adaugare.jpg (69.25 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- pas 4
- completare format reteta 3.jpg (77.48 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- pas 3
- creeaza subiect nou 2.jpg (81.25 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- pas 2
- alegere sectiune.jpg (91.09 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- pas 1
- clik forum 1.jpg (93.26 KiB) Vizualizat de 16295 ori
-
- vizualizare reteta 12.jpg (64.4 KiB) Vizualizat de 16296 ori
-
- clik aici 11.jpg (70.6 KiB) Vizualizat de 16296 ori
-
- mesaj dupa trimitere reteta 10.jpg (73.17 KiB) Vizualizat de 16296 ori
-
- pas 9
- trimite mesaj 9.jpg (59.68 KiB) Vizualizat de 16296 ori
-
- pas 8 a
- poze incarcate 8.jpg (61.82 KiB) Vizualizat de 16296 ori
-
- pas 8
- poza e atasata la reteta 7.jpg (64.56 KiB) Vizualizat de 16296 ori
-
- pas 8
- Incarcare poza 6.jpg (65.79 KiB) Vizualizat de 16296 ori
Ultima oară modificat 19/12/2009 12:41 de către Leila, modificat 1 dată în total.
Re: salut
elenaddd scrie:sa intelegem ca te-a deranjat cineva cu pozele?(poate eu?)
sper ca nu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Re: saltut
chiar e bine venit acest tutorial ,eu sincer cand am intrat pe forum ....nu prea am priceput din prima cum sta treaba cu postarea retetelor ,dar pana la urma am reusit
pentru cei noi e FOARTE ajutator
bv

pentru cei noi e FOARTE ajutator
bv

Înapoi la “Sugestii si reclamatii”