Un mic truc pt decorarea torturilor

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

stefanuta
Bucatar in devenire
Mesaje: 327
Membru din: 25/04/2007 04:10
Localitate: MILANO

Un mic truc pt decorarea torturilor

Mesajde stefanuta » 05/06/2007 01:41

Am vazut acu cateva sapt in urma la televizor LA PROVA DEL COCCO cum au facut din cuburi de gheata o forma foarte interesanta pt decorarea tortului si m-am gandit sa va zic si voua.
Au pus intr-o forma de cozonac o hartie de cuptor,dupa care cuburi de gheata cam jumate din tava peste care au turnat un sirop facut din apa si zahar(siropul trebuie sa fie fierbinte)Au lasat asa vreo 20min pana sa racit,dupa care forma au rupto in diferite bucati.Ceea ce este interesant e ca se vad inca cuburile de gheata si da un efect ff frumos.Bucatiile se pun deasupra torturilor

Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori