Gateau de dovlecei

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 26/09/2012 08:19

nicoleta64 scrie:Rapid si delicios...imi place tare mult!! :roll: =D> O sa-l fac sigur...combinatia dovlecei cu branza ...am mai facut si ne-a placut. :roll: :flower:


L-am facut ...foarte bun simplu...l-am gustat acum :roll:
...la masa il voi manca si cu sos de rosii :buuun:

...era sa uit ..am pus mai putin lapte si am pus cam 2 linguri de smantana cu 4 branzeturi ..ca aveam putina prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ea... :hug:
Fişiere ataşate
gateau de dovlecei.jpg
gateau de dovlecei.jpg (202.63 KiB) Vizualizat de 2056 ori

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 27/09/2012 11:11

:P Nico, ai facut si tu??
am facut si eu ieri , exact asta am avut la pranz langa snitel sau chiftele ( dupa preferinte)....eu am mancat simplu fara carne, doar cu putin sos de rosii , din cel de la chiftelute marinate( picant putin)...bun, bun...
Elo, mersi pentru reteta... :hug: :pup: :hug: :pup:
Fişiere ataşate
003 gat..dov.jpg
003 gat..dov.jpg (90.13 KiB) Vizualizat de 2039 ori
007 gat dov.jpg
007 gat dov.jpg (74.61 KiB) Vizualizat de 2039 ori

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 27/09/2012 11:31

pupi scrie::P Nico, ai facut si tu??
am facut si eu ieri , exact asta am avut la pranz langa snitel sau chiftele ( dupa preferinte)....eu am mancat simplu fara carne, doar cu putin sos de rosii , din cel de la chiftelute marinate( picant putin)...bun, bun...
Elo, mersi pentru reteta... :hug: :pup: :hug: :pup:


Da... l-am facut pentru cina! :P Nu am mai avut timp sa fac un sos de rosii ...si noi l-am mancat simplu...am gustat doar putin cu ketchup ...ca baiatul l-a mancat asa ..si i-a placut foarte mult! :roll: O sa-l fac mai des Yafa...a disparut tot...au ramas doar doua felii ... :D :hug:

Avatar utilizator
adriana_stefan
Bucatar in devenire
Mesaje: 307
Membru din: 09/12/2008 12:26
Localitate: calarasi romania

Mesajde adriana_stefan » 27/09/2012 03:12

MĹe ĹmĹ plac dovleceĹĹ foarte mult,cred ca este delĹcĹos :roll: :peace:
Poti avea tot ce-ti doresti,trebuie doar sa vrei cu adevarat
MICHAEL NEIL

yafa
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4628
Membru din: 12/02/2009 09:26
Contact:

Mesajde yafa » 30/09/2012 04:34

Nico, Pupi, v-a iesit minunat, sa va fie de bine, ma bucur ca v-a placut! :hug: :hug: :pup: :pup: :flower: :flower:

Adriana, ma bucur ca-ti place , poate il incerci si tu :hug:

:flower: :)
Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!

http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 05/10/2012 01:37

Nico,Pupi,voi ce temperatura ati pus la cuptor?Intreb deoarece am tradus cei 225C in F(437)si mi se pare cam mult,sau poate ma insel... :?

Vreau sa fac maine acest gateau in forma de tarta si nu stiu sigur cum e cu temperatura la cuptor... :?:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 05/10/2012 10:03

Danieluta, eu am pus la 425 F, trebuie sa se faca bine oul deasupra si pe laterale....gratarul de la aragaz l-am pus exact la mijlocul cuptorului :hug: :hug: :pup: :pup:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 05/10/2012 10:07

Azi il fac si eu insa juma' de cantitate ... am intrat numai sa arunc buzduganul ca zmeul din poveste =)) Vins i cu dovada mai tirziu . :hug:

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 05/10/2012 12:19

Te-a lamurit deja Pupi... :wink: Eu am cuptor pe gaz si l-am facut la foc mediu (cuptorul deja cald) ,circa 180°-200 °...si pus tot la jumatatea cuptorului. :)

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 05/10/2012 05:34

Pupi,Nico,va multumesc pt. raspuns :flower: Cuptor cu gaz am si eu :!:

:hug: :pup: :hug: :pup:


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 33 vizitatori