Risotto cu dovlecel si peste din conserva

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

unqzz
Bucatar in devenire
Mesaje: 601
Membru din: 07/04/2011 10:08

Mesajde unqzz » 09/04/2011 10:33

pupi crezi ca putem face o "unire"?...sa cream cva bun, simplu si usor de preparat?
Happy cooking!
(gateala placuta!)

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 09/04/2011 11:45

Sant adepta lucrurilor simple , usoare, bune si sanatoase....aspectul este pe primul loc....nu ca le-as aranja eu cine stie cat de pompos, dar imi place sa aibe aspect ce pun in farfurie :wink: ....yep, tu esti din ala cu rabdare de chinez batran....eu am trecut de mult de faza cu rabdarea :P ...acuma le iau cu hei rup-ul :D ...rapid....pregatesc din timp ce se poate, asamblez in ultimul minut....dar , da ne putem " lipi" pentru ceva simplu....imi plac aperitivele"finger food""bite size"" think ahead""antipasto" :wink:

unqzz
Bucatar in devenire
Mesaje: 601
Membru din: 07/04/2011 10:08

Mesajde unqzz » 10/04/2011 11:44

"rabdare" e numele meu mic....intr-adevar imi place sa fac bine (cit mai bine) ceea ce fac nu numai in bucatarie...si ca sa reusesc asta, chiar imi trebuie rabdare...mai mult am un pusti tare mofturos si nu imi permit sa dau gres....probabil seamana cu mine...lol
Happy cooking!

(gateala placuta!)

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 10/04/2011 12:56

Miha :hug: :hug:
e de acum postarea 8)


Pupi mersi mult, eu mi-as dori dar nu e cazul ca nu mai am loc in casa nici macar pentru un ibric =)) oala aia iraniana de facut orez care se pune pe flacara de aragaz ... nici nu stiu s ao explic ca am vazut acum vreo 20 ani cum un baiat student in Ro facea orez in ea desi nu eram pasionata de retete ci numai de mincat pe vremea aia tot am ramas cu gindul la oala =))

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 10/04/2011 07:51

Am vazut, am vazut! :hug: :hug: :hug:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 10/04/2011 10:11

CRista , cred ca ai dreptata...oala aia era tare veche ....am cautat pe aici, am sunat pe la magazine, nu mai exista asa ceva...toate oalele persane ptr orezul ala a lor special( thi-dig sau cam asa ceva)sant electrice acuma....nu am mai auzit sa aibe din cele pe flacara....crusta aia faina a orezului persan cica se poate face si oalele electrice speciale ptr orez...sa stii ca am sa incerc in oala mea sa vad ce iese.....fel defel de info cum ca trebuie sa pui pe fundul oal;ei feliute de cartofi sau orez din cel care se lipeste, turmeric etc, etc....am o pofta in mie de zile mari ptr orezul asta ...revin dupa ce mai caut si experimentez ....

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 11/04/2011 06:54

Pupi ai dreptate cred ca ideea sa pui cartof care are mult amidon pe fundul oalei si apoi orezul e una dintre odei pe care am citit-.o si eu pe un blog cu retete turcesc esti sau armene


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 16 vizitatori