Pagina 2 din 2

Scris: 09/04/2011 10:33
de unqzz
pupi crezi ca putem face o "unire"?...sa cream cva bun, simplu si usor de preparat?

Scris: 09/04/2011 11:45
de pupi
Sant adepta lucrurilor simple , usoare, bune si sanatoase....aspectul este pe primul loc....nu ca le-as aranja eu cine stie cat de pompos, dar imi place sa aibe aspect ce pun in farfurie :wink: ....yep, tu esti din ala cu rabdare de chinez batran....eu am trecut de mult de faza cu rabdarea :P ...acuma le iau cu hei rup-ul :D ...rapid....pregatesc din timp ce se poate, asamblez in ultimul minut....dar , da ne putem " lipi" pentru ceva simplu....imi plac aperitivele"finger food""bite size"" think ahead""antipasto" :wink:

Scris: 10/04/2011 11:44
de unqzz
"rabdare" e numele meu mic....intr-adevar imi place sa fac bine (cit mai bine) ceea ce fac nu numai in bucatarie...si ca sa reusesc asta, chiar imi trebuie rabdare...mai mult am un pusti tare mofturos si nu imi permit sa dau gres....probabil seamana cu mine...lol

Scris: 10/04/2011 12:56
de crista
Miha :hug: :hug:
e de acum postarea 8)


Pupi mersi mult, eu mi-as dori dar nu e cazul ca nu mai am loc in casa nici macar pentru un ibric =)) oala aia iraniana de facut orez care se pune pe flacara de aragaz ... nici nu stiu s ao explic ca am vazut acum vreo 20 ani cum un baiat student in Ro facea orez in ea desi nu eram pasionata de retete ci numai de mincat pe vremea aia tot am ramas cu gindul la oala =))

Scris: 10/04/2011 07:51
de miha1950
Am vazut, am vazut! :hug: :hug: :hug:

Scris: 10/04/2011 10:11
de pupi
CRista , cred ca ai dreptata...oala aia era tare veche ....am cautat pe aici, am sunat pe la magazine, nu mai exista asa ceva...toate oalele persane ptr orezul ala a lor special( thi-dig sau cam asa ceva)sant electrice acuma....nu am mai auzit sa aibe din cele pe flacara....crusta aia faina a orezului persan cica se poate face si oalele electrice speciale ptr orez...sa stii ca am sa incerc in oala mea sa vad ce iese.....fel defel de info cum ca trebuie sa pui pe fundul oal;ei feliute de cartofi sau orez din cel care se lipeste, turmeric etc, etc....am o pofta in mie de zile mari ptr orezul asta ...revin dupa ce mai caut si experimentez ....

Scris: 11/04/2011 06:54
de crista
Pupi ai dreptate cred ca ideea sa pui cartof care are mult amidon pe fundul oalei si apoi orezul e una dintre odei pe care am citit-.o si eu pe un blog cu retete turcesc esti sau armene