Biftec Tartar

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
gospodariu
Incepator
Mesaje: 74
Membru din: 24/10/2015 04:07

Biftec Tartar

Mesajde gospodariu » 20/08/2017 04:40

Pentru Biftec:
400 grame muşchi de vită
1 lingură de muştar brun
1 linguriţă sos Tabasco
1 lingură sos Worcestersire
1 lingură cognac
1 linguriţă ulei de măsline
1 linguriţă rasă de sare
1 vârf de cuţit de piper alb
Pentru servire:
2 linguri capere murate
4 castraveciori muraţi
2 cepe verzi
2 ouă
Crutoane de paine.
Cartofi prajiti pai.
Tocam muşchiul de vită si trecem carnea de două ori prin maşina de tocat pentru a obţine o pastă fină.
Amestecam carnea cu sare, puţin piper alb, sosul Tabasco şi cel Worcestersire, cognacul, uleiul de măsline şi muştarul.
Acoperim carnea cu folie alimentară şi introducem la rece, pentru 30 de minute pentru a permite aromelor să impregneze carnea.
Cand este gata marinata, cu ajutorul unei lingurite, punem carne intr-un pahar mai larg la gura, adaugam castraveciorii tocati şi ceapa verde cubuleţe .
Pentru a nu rupe gălbenuşul, spargem oul într-un pahar şi după turnam peste carne.
Punem deasupra crutoane de paine, cartofi pai, cubuleţe de castraveţi, ceapă şi capere.

Fişiere ataşate
dsc00430.jpg
dsc00430.jpg (114.73 KiB) Vizualizat de 585 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator