Pentru o masa de duminica, simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.
Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, cartoful ras, morcovul ras si verdeata.
Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii.
Se servesc cu salata de legume si cu multa voie buna!
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/05/chiftele-din-carne-de-porc.html
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn orez cu lapte absolut delicios si plin de arome. Si pentru ca l-am facut la Crock-Pot slow cooker nu am avut grija lui. Ma...
Orez cu lapte fisticosCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii