O reteta traditionala si reconfortanta, in care delicioasele mere se impletesc cu un aluat fin, preparat cu grija in propria...
Strudel cu mere din aluat de casa - fin si delicatO reteta inovatoare si simpla pentru un cozonac delicios si pufos, in care gustul bogat al nucilor se imbina armonios cu...
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao - simplu de facutPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAdor genul de covrigei sau biscuiți sărați, îmi plac mai mult decât cei dulci, iar cum în perioada...
Aperitiv covrigei cu jumari si chimenEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj