Anghinare Prajita (II)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • anghinare
  • faina
  • malai
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Cine vrea poate sa treaca anghinarea prin mujdei de usturoi inainte da o tavali prin faina

anghinarea se curata de frunzele externe, pina cind ajungeti la cele mai deschise la culoare si mai fragede, se taie in jumatate sau in sferturi lasind o parte din codita (care va fii curatata cu ustensila pentru curatat cartofi sau morcovi).
dupa ce ii curatati in puneti in apa cu lamiie ca sa nu se innegreasca

apoi se trec prin faina amestecata cu malai si prajiti in ulei incins pina cind devin aurii, scoateti pe hirtie de bucatarie si serviti cald

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale