Bruschete cu Rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • 1kg rosii
  • 2-3 fire de busuioc
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se curata rosii de pielita punand una cate una in apa fierbinte apoi se taie cubulete mici. Usturoiul se preseaza marunt pentru a ce se omogeniza cat mai bine cu rosiile. Se adauga usturoiul, uleiul de masline, sarea si busuiocul taiat marunt peste rosii si se amesteca pana cand se distribuie general. Se pune vasul in frigider cam 30 min. pentru a se raci compozitia.
Se serveste cu paine feliata prajita de preferabil integrala sau neagra.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă

Andra Mihail ne aduce astăzi o rețetă excelentă! Creveți cu măsline în sos de vin, o combinație ușor de...

Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala