Clatite cu rosii si mozzarela

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • - 3 oua
  • - 125 gr faina
  • - 125 ml lapte
  • - sare
  • - patrunjel tocat
  • Am batut cele 3 albusuri spuma
  • Am batut 3 galbenusuri cu sare Am incorporat apoi laptele si la urma faina ametecand bine sa nu ramana cocoloaseapoi am adaugat incet spuma de albusuri
  • Am adaugat patrunjel tocat
  • Decorare:
  • - 1 rosie taiata felii
  • - 4 ciuperci taiate felii si stropite cu putina zeama de lamaie sa nu-si schimbe culoarea la copt
  • - mozzarela taiata bucatele
  • - sare, piper, oregano
  • - patrunjel tocat

Mod de preparare

Am pus intr-o tigaie o lingurita ulei de masline si apoi 2 polonice cu aluat(jumatate din compozitia care va iese)
Am decorat cu felii de rosii, ciuperci si mozzarela. Am condimentat cu sare, piper si putin oregano.

Mai puteti pune daca doriti ardei si masline.

Am acoperit cu capac tigaia si am lasat la foc mic pana s-a facut...

Asa arata la sfarsit, decorata cu patrunjel proaspat.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac cu nuca

Nu am facut multi cozonaci la viata mea, ii pot numara pe degetele de la o mina citi am facut, de fiecare data imi facea mama...

Cozonac cu nuca
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala