Taiem foile de placinta in patrate de circa 10 cm. Ungem cu ulei de masline, cate 3 foi de placinta si le asezam intercalat, in tava de briose pentru a obtine forma cosuletelor. Coacem cosuletele 5-7 minute. Dupa ce s-au copt cosuletele, le lasam la racit.
Frigem pieptul de pui in ulei de masline, il condimentam cu sare, piper mozaic proaspat macinat, boia dulce si curcuma, adaugam ardeiul taiat cubulete, iar spre final, cand pieptul de pui este aproape gata, coaja rasa de lamaie.
Intr-un bol, pasam un fruct de avocado cu 1 lingura ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie sare si piper, apoi incorporam nucile caju maruntite.
Taiem celalalt fruct de avocado cubulete si il amestecam cu pieptul de pui. Compozitia rezultata, o punem in cosulete si ornam cu triunghiuri mici de lamaie si nuci caju. Alaturi de cosulete, servim pasta de avocado si caju.
Pofta buna !
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat