Mic Dejun

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o felie paine
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se ia o felie de paine si se scoate miezul. Se pune pe foc mic o tigaie antiaderenta, se toarna cativa stropi de ulei de masline si se pune coaja de paine. Se sparg doua oua si se pun in interiorul cojii. Se prajesc pe ambele parti, si se servesc cu rosii (sau cu ce doreste fiecare). Se condimenteaza cu sare, piper si boia!

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale