Rulada de porc cu spanac

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 mana buna de spanac
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • rozmarin
  • vin rosu

Mod de preparare

Am portionat muschiul de porc, obtinand o bucata mai lata si mai subtire. Am condimentat carnea, am impaturit-o in forma initiala, am pus-o intr-un vas, am adaugat putin vin rosu si am lasat-o la rece, peste noapte.

A doua zi, am scos bucata de carne, am batut-o putin si am mai condimentat-o.

Am intins carnea pe o planseta, am asezat frunzele de spanac, mozzarella razuita, ardeiul taiat feliute si apoi am rulat.

Am legat rulada cu o ata, am asezat-o intr-o tava cu hartie de copt ( se putea si fara), am adaugat putin vin si apa in tava si am introdus la cuptor, la foc mediu, pana s-a rumenit bine.

Poate fi servita si ca aperitiv si ca fel principal, alaturi de o garnitura / salata.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Negresa cu branza si cirese

De vina e urata aia de Laura:)) si uite asa mi-am satisfacut poftele...Voi sa nu faceti ca si mine. Sa ramaneti la fel de...

Negresa cu branza si cirese
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala