Salata de Cartofi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi fierti in coaja
  • 5-6 oua fierte (tari)
  • 1/2 bucata carnat de casa (afumat)
  • masline (dupa gust)
  • 1 ceapa (sau 1 legatura ceapa verde)
  • 2 castraveti murati (mai multi daca va place mai acruta)
  • maioneza

Mod de preparare

Cartofii se aleg sa fie de aceeasi dimensiune aproximativ, se spala, se fierb in coaja. Se lasa la racit.

In timp ce fierb cartofii, punem in alta oala ouale la fiert. In timp ce fierb cele doua, tocam marunt castravetele, taiem feliute subtiri ceapa si maslinele, precum si carnatul de casa. Apoi facem maioneza. Dupa ce cartofii au fiert, ii strecuram, lasam la racit (si cartofii si ouale).

Dupa racire, curatam de coaja si feliem atat cartofii cat si ouale. Punem toate componentele intr-un castron, dregem de sare si piper, punem maioneza deasupra si amestecam.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac cu nuca

Nu am facut multi cozonaci la viata mea, ii pot numara pe degetele de la o mina citi am facut, de fiecare data imi facea mama...

Cozonac cu nuca
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala