Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cind s-au fiert ii scurgem de apa si ii tocam in cuburi mici.
Ouale le fierbem pentru 10 minute dupa care le trecem sub jet de apa recce. (astfel se vor curata mai usor de coaja). Curatam ouale de coaja si le tocam la fel ca pe cartofi, in cuburi mici.
Brinza o dam prin razatoarea mare sau o taiem fisii.
Intr-un bol acoperit cu folie de plastic punem primul strat de maioneza, apoi un strat de oua, un strat de branza si incheiem cu un strat de cartofi.
Dam la frigider pina in momentul servirii.
Rasturnam salata pe o farfurie, indepartam folia si ornam cu patrunjel.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi