Salata in Straturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 4 oua
  • 100 gr branza (telemea)
  • 6 linguri maioneza

Mod de preparare

Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cind s-au fiert ii scurgem de apa si ii tocam in cuburi mici.

Ouale le fierbem pentru 10 minute dupa care le trecem sub jet de apa recce. (astfel se vor curata mai usor de coaja). Curatam ouale de coaja si le tocam la fel ca pe cartofi, in cuburi mici.

Brinza o dam prin razatoarea mare sau o taiem fisii.

Intr-un bol acoperit cu folie de plastic punem primul strat de maioneza, apoi un strat de oua, un strat de branza si incheiem cu un strat de cartofi.

Dam la frigider pina in momentul servirii.

Rasturnam salata pe o farfurie, indepartam folia si ornam cu patrunjel.

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de vitel cu fasole verde

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...

Friptura de vitel cu fasole verde
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci