Salata Mea a la Russe

Portii
6
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 cartofi medii;
  • - 2 morcovi medii;
  • - 150 g boabe porumb dulce;
  • - 150 g mazăre (am folosit conservă);
  • - 4 ouă;
  • - 150 g sfeclă roșie în oțet;
  • - 3-4 castraveți în oțet;
  • - 1 ceapă verde mare;
  • - zeama de la o lămâie;
  • - 2 linguri muștar dulce;
  • - 200 g brânză proaspătă de vaci;
  • - 2-3 foi de dafin;
  • - sare;
  • - busuioc (am folosit uscat);

Mod de preparare

- Fierbeți cartofii și morcovii cu foile de dafin;
- Fierbeți ouăle;
- Tocați apoi toate legumele, inclusiv murăturile, și transferați într-un bol încăpător;
- Adăugați mazărea, porumbul și apoi zeama de lămâie și muștarul;
- Asezonati după preferințe cu busuioc, sare;

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba radauteana

Am tot vazut aceasta ciorba preparata de multi bucatarasi asa ca a sosit timpul sa fie preparata si in bucataria mea. Eu nu...

Ciorba radauteana
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci