Tartine pe paine prajita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 baghete
  • taiate felii
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g cas
  • 100 g sunca de Praga
  • taiata felii
  • Piure de avocado: zdrobiti un avocado si amestecati-l cu 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 2 lingurite ulei si un praf de sare
  • 200 g ardei gras
  • copt 100 g salam picant
  • taiat felii 3 linguri sos pesto (optional)
  • 100 g rosii semideshidratate (optional)
  • 100 g branza de burduf

Mod de preparare

Stropiti feliile de paine cu uleiul si prajiti-le pe gratar, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Curatati usturoiul, taiati-l in doua si frecati cu el fiecare felie de paine.

Pe o treime din feliile astfel pregatite, asezati intai felii de cas si apoi felii de sunca; ungeti o alta treime din cantitatea de paine cu piureul de avocado, iar deasupra puneti ardei gras copt, taiat felii; ungeti feliile de paine ramase cu sos pesto, asezati deasupra rosii semideshidratate (daca folositi) si branza de burduf.

La sfarsit, presarati deasupra tartinelor piper negru, proaspat macinat, si serviti.

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Supa crema de ciuperci - Reteta savuroasa

Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

Parteneri
Culinar.RO

Tort de biscuiti cu crema de vanilie

E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...

Tort de biscuiti cu crema de vanilie
Gustos.RO

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata