Cafea Borgia

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 ml de cafea la filtru
  • 200 ml de smintina dulce
  • coaja de la o portocala
  • 200 g de ciocolata amaruie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 lingurita de cacao

Mod de preparare

Jumatate din smintina se bate ca pentru frisca. Coaja de portocala se taie fin. Se topeste ciocolata la foc mic, intr-un vas. Se adauga zaharul, mierea. Se amesteca bine. Se toarna cafeaua si jumatatea din smintina ramasa.

Se toarna in cesti se adauga frisca, se pudreaza cu scortisoara si cacao si se decoreaza cu coaja de portocala

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Supa de Pui cu Taietei de Casa

Ficatei de pui cu gnocchi de casa

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba

Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat