Cafea Borgia

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 ml de cafea la filtru
  • 200 ml de smintina dulce
  • coaja de la o portocala
  • 200 g de ciocolata amaruie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 lingurita de cacao

Mod de preparare

Jumatate din smintina se bate ca pentru frisca. Coaja de portocala se taie fin. Se topeste ciocolata la foc mic, intr-un vas. Se adauga zaharul, mierea. Se amesteca bine. Se toarna cafeaua si jumatatea din smintina ramasa.

Se toarna in cesti se adauga frisca, se pudreaza cu scortisoara si cacao si se decoreaza cu coaja de portocala

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de vitel cu fasole verde

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...

Friptura de vitel cu fasole verde
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci