Ciorba de loboda acrita cu bors

Portii
4
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 legaturi de loboda
  • 1 l bors
  • 250 gr rosii in bulion
  • 3 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1 buc radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • Cateva fire de leustean
  • Sare, piper
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se spala, se curata si se toaca marunt loboda.
Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul , ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul.
Se pun legumele la calit in putin ulei cat sa se inmoaie putin, se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga loboda tocata marunt, rosiile in bullion maruntite si 1.5 litri de apa.
Se fierbe borsul separate si se adauga peste ciorba dup ace aceasta adat in clocot.
La final se adauga leustean tocat marunt.
Pofta buna !


Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Supa de Pui cu Taietei de Casa

Ficatei de pui cu gnocchi de casa

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba

Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat