Ciorba taraneasca de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
  • o mina de mazare
  • o mina de fasole verde
  • 2 buc cartofi
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcov
  • 1 buc patrunjel
  • 2-3 buc rosii
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa citeva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale