Supa Deasa cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 800 g rosii in bulion
  • 250 g paste scurte
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 leg patrujel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si morcovii, apoi se taie in bucatele. Se pun la fiert in 3 litri de apa si se ia spuma cand incepe sa fiarba. Dupa 20 de minute, se adauga rosiile taiate in bucatele si sucul acestora in care s-a diluat pasta de tomate. Dupa alte 10 minute se pun pastele si se mai lasa sa fiarba 10 minute. Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale