Gem de Morcovi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 1 kg morcovi rasi
  • 3 lamai mari
  • 1 conservant

Mod de preparare

Morcovii se spala si se rad pe razatoare apoi se pun intr-un castron si se pune zaharul peste ei. Apoi se stoarce zeama de la cele 3 lamai si se pune peste morcovi si zahar.

Se lasa 15 min pana se incretesc morcovii apoi se pune la foc mic si se amesteca in continuu pana capata o culoare caramel si la final se baga 1 conservant si se pune la borcan.

La gust seamana cu dulceata de gutui.
la micul dejun

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale